Medlemsavgifter

Medlemsavgifter 2024

Introduktion: 400 kr (varav 300 kr går till SIF)
Senior: 550 kr (varav 450 kr går till SIF)
Junior (t.o.m. 18 år): 300 kr (varav 200 kr går till SIF)
Familj: 650 kr (varav 550 kr går till SIF)

Stödmedlem: 140 kr

Medlemsavgiften betalas in till Eldirs plusgiro 96 50 27-6

För dig som är ny medlem i Eldir behöver vi få in följande uppgifter

Medlemskapet gäller januari-december. Avgiften kan inte korrigeras för antal månader du är medlem så som exempelvis halvårsmedlemskap. Detta är inget som Eldir styr över då medlemskapen registreras centralt hos SIF (Svenska Islandshästförbundet).

Förklaringar till medlemskap

Introduktionsmedlemskap erbjuder ett rabatterat pris på avgiften för seniorer första året som du är medlem. Från och med år 2 betalar du senioravgift.

Du är junior t o m året du fyller 18. 

Du blir senior i medlemssammanhang från 19 års ålder. I tävlingssammanhang delas ålderskategorierna upp annorlunda: barn/junior/young rider/senior. Har du frågor rörande detta kontakta ts@icelandichorse.se

Familjemedlemskap gäller för samtliga  familjemedlemmar i en familj skrivna på samma adress, det vill säga folkbokföringsadressen.

Stödmedlemskap har du ett huvudmedlemskap i en annan lokalförening ansluten till SIF, kan du välja att bli stödmedlem i Eldir för att ta del av våra exklusiva events och rabatter.  Skicka ett mail till medlem@eldir.se, med dina personuppgifter inklusive personnummer. Du kommer därefter att få en betalningsuppmaning för medlemsavgiften.

Detsamma gäller för dig som är huvudmedlem i Eldir, du kan bli stödmedlem i andra lokalföreningar för att få lov att delta på deras exklusiva events!