Medlemskap

Avgift medlemsskap 2018
Den 4:e januari skickade vår kassör ut medlemsavgifterna via mail genom IdrottOnline (IOL). Om du är medlem i Eldir och inte har fått någon faktura, eller om den inte stämmer, kontakta Anne-Mari som ansvara för IdrottOnline via mail medlem@eldir.se så försöker hon fixa det!

NY MEDLEM
Vad roligt att du vill bli medlem i Eldir – du är varmt välkommen! För att bli ny medlem i Eldir, följ länken nedan som tar dig till Eldirs sida på IdrottOnline. När din medlemsansökan har kommit till oss skickar vi en faktura på medlemsavgiften via mail till dig.

http://idrottonline.se/eldirislandshastforening-islandshast/foreningen/medlemsansokan

MEDLEMSAVGIFTER 2018
Introduktionsmedlemskap: 400 kr (varav 300 kr går till SIF)
Senior: 500 kr (varav 400 kr går till SIF)
Junior, t.o.m. 18 år: 250 kr (varav 200 kr går till SIF)
Familjemedlem: 650 kr (varav 550 kr går till SIF)

Om du redan är medlem i en annan lokalförening inom SIF kan du bli stödmedlem i Eldir. Det kostar 140 kr. Skicka ett mail till
Anne-Marie, medlem@eldir.se, med dina personuppgifter inklusive personnummer. Du kommer sedan att få en faktura på medlemsavgiften.

MEDLEMSFÖRMÅNER
Som medlem i SIF får du tidningen Islandshästen nio gånger om året (gäller ej för familjemedlemmar och miniorer). Alla medlemmar får gratis tillgång till databasen WorldFengur. Klicka här för att läsa om fler medlemsförmåner och om hur du som ny medlem kan registrera dig för att få tillgång till WorldFengur. Alla typer av medlemskap ger dessutom tillgång till aktiviteter som SIF arrangerar.

Givetvis får du som är medlem i Eldir även tillgång till alla våra aktiviteter och träffar också! Vi ger ofta våra medlemmar rabatt på aktiviteterna. Under Sponsorer kan du ta del av rabatter och se vilka företag och affärer som sponsrar vår förening vid olika arrangemang och aktiviteter.

ÄNDRA UPPGIFTER I IOL
Följ instruktionerna nedan för att ändra dina personuppgifter i IdrottOnline. Informationen kommer från SIF’s hemsida.

Då kan du själva ändra dina adressuppgifter på IdrottOnLine (IOL)
Så här gör du för att logga in:
Gå in på sidan www.idrottonline.se
Längst upp till höger ser du symbolen av ett hänglås: Klicka på symbolen. Du kommer nu att få upp en inloggningsruta.

I den skriver Du antingen Ditt medlemsnummer eller ditt personnummer (XXVVMM-ACJO) Använd det  IOL lösenord du fått som medlem, detta skickas ut från din förening när du ansluts till IOL. Om du glömt detta klickar Du på ”Glömt lösenord” och får instruktioner på hur Du går tillväga.

När Du loggat in på sidan kommer Din lokalförenings medlemssida upp. Nu kan Du, om Du klickar på symbolen av en människa uppe till höger, gå in på Din egen profil.

Till höger finner du två rubriker:
Redigera min profil – här kan Du ändra adress och övriga kontaktuppgifter och lägga till en bild
Ändra mitt lösenord – här kan Du enkelt byta lösenord

Svenska Islandshästförbundet