Styrelsen

Eldirs styrelse 2024

Här kan du läsa om styrelsemedlemmarna och övriga ansvariga.

Ordförande Kerstin Persson


Kerstin blev vald som ordförande 2024.

Strax 60 år bor själv i Lövestad. Driven egen byggfirma och undervisar på YHS. Lagar gärna mat från grunden och dricker Speyside single malt med förtjusning. En av demokratins vackraste delar är föreningslivet – där har hon varit mycket!

Kerstin har 2.5 islandshästar strax utanför Sjöbo, en dalmatiner, 2 katter och kanske snart höns…;)
Kontakt: ordforande@eldir.se.


Vice ordförande Dorte Bernro


Dorte blev vald till vice ordförande i Eldir 2024.

Bor i Dalby med man och en kerry blue terrier. I familjen ingår dessutom islandshästen Tumi som står på lösdrift i Torna Hällestad.  Dorte njuter av långa rundor i skogen på Tumi men tycker också det är kul att rida för tränare och få utvecklas tillsammans med sin häst.

Kontakt:  viceordforande@eldir.se


Kassör Liselotte Olofsson

Liselotte bor utanför Svedala med hästar, får och familj. Skogen till häst när det är som bäst, men kul att träna och tävla på klubbtävling ibland. Liselotte är ett bekant ansikte i föreningslivet i Eldir så henne lär du säkert springa på vid någon aktivitet!

Kontakt: kassor@eldir.se


Sekreterare Anne Månsson


Anne blev invald i styrelsen 2023.

Anne bor i Lomma och har en 12-årig valack som heter Mökkvi. Anne har själv har fött upp honom och han finns inackorderad hos Liselotte. Mökkvi blev större än vad som tänkt och med långa ben kan det gå undan. Anne och Mökkvi jobbar sig framåt, men har mycket kvar att lära. De deltar gärna på diverse aktiviteter från tävling, ridturer och kurser.

Kontakt: sekreterare@eldir.se


Medlemsansvarig Anne-Mari Åkesson

Anne-Marie bor utanför Trelleborg och har lång erfarenhet av medlemsansvar m.m. inom föreningen. Har en ny förmåga i stallet sedan 2022 som hon ser framemot att lära känna. Åker gärna på ridturer och kurser.

Kontakt: medlem@eldir.se


Ledamot 1 Christel Jellhede

Christel bor i Klågerup med sambo och katten Malfons. Hon blev lycklig hästägare 2016 och njuter i fulla drag av sin vackra, svarta springare Freyr fra Skagi som står på lösdrift i Svedala. Freyr fick operera bort sitt ena öga efter många försök att rädda det. Idag är han en glad och pigg pirathäst som inte har några men alls av att endast ha ett öga. Vi rider gärna på tur och njuter av skogen men tar ibland även en och annan ridkurs.

Kontakt: ledamot1@eldir.se


Ledamot 2 Cecilia Sjöholm 


Cecilia blev vald till ledamot 
i Eldir 2024.

Bor med man, barn och två islandshästar på en liten gård utanför Blentarp. Cecilia tycker framförallt om att träna sina hästar men tävlar också ibland. Njuter av god mat, fina hästar och ett gott samarbete.

Cecilia har tidigare varit aktiv i utbildningskommitten och ser nu framemot att sitta i styrelsen tillsammans med ett glatt gäng.

Kontakt: ledamot2@eldir.se


Suppleant 1 Hanna Perdén

Bor utanför Lövestad med sambon Martin och sonen Vidar. Vi äger fyra hästar, en hund och fem katter. Har haft islandshäst i tjugo år och skulle inte kunna tänka mig att vara utan. Älskar att tölta genom skog o mark!

Kontakt:  suppleant1@eldir.se


Suppleant 2 Elisabeth Thell

Kontakt: suppleant2@eldir.se


Ungdomsledamot VAKANT
Har du ett intresse av att vara med och utforma ungdomsverksamheten i Eldir så hör av dig på mail styrelsen@eldir.se


ÖVRIGA POSTER INOM FÖRENINGEN

Webbansvar Dorte Bernro, Christel Jellhede,
Kontakt : webb@eldir.se

Revisor Hanna Rosén

Revisorssuppleant Marie Olsson

Valberedning Lena Göransson och Dorte Gram
Kontakt: valberedning@eldir.se

Utbildningskommittén: Cecilia Sjöholm, Catherine Ljungh, Sabine Täuber,
Kontakt: utbildning@eldir.se

Fritidskommittén: Lotte Ivarsson Sandén, Christel Jellhede
Kontakt: fritid@eldir.se 

Sponsoransvar: VAKANT
Kontakt: styrelsen@eldir.se